ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

Με σχεδόν 20 έτη εμπειρίας στις κατασκευές, εγγυόμαστε την κατασκευή άρτιων και άκρως λειτουργικών κτιρίων για επαγγελματική/ βιομηχανική χρήση.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Κατασκευές Κτιρίων
  • Τεχνικά & Ενεργειακά Έργα
  • Ανακαινίσεις-Αναπαλαιώσεις

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

  • Περιφράξεις
  • Κτιριακές υποδομές
  • Ηλεκτρολογικά Έργα
  • Φωτισμός Αθλητικών Εγκαταστάσεων
  • Κατασκευή Πισινών

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η ΟΙΚΟΚΤΙΡΙΑΚΗ υλοποιεί πλήθος συμβατικών τεχνικών έργων, τόσο κτιριακών (εμπορικά καταστήματα, σχολικά συγκροτήματα, κτίρια κατοικιών, κτίρια γραφείων, παραθεριστικές κατοικίες κτλ.), όσο και ενεργειακών έργων. Χαρακτηριστικό της ΟΙΚΟΚΤΙΡΙΑΚΗΣ είναι η πολύ ευέλικτη διάρθρωση της, η αποδοχή της ως εταιρεία με κατασκευαστική αντίληψη, η πολυετής εμπειρία, η εξειδίκευση και η υψηλή τεχνογνωσία με ενημέρωση στους αναπτυσσόμενους κλάδους, καθώς και η ποιότητα και η αξιοπιστία των παρεχόμενων υπηρεσιών. Τα παραπάνω στοιχεία πιστοποιούν μια αξιόπιστη βάση και εξασφαλίζουν μια σταθερά ανοδική πορεία. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιούνται συνεχώς επενδύσεις τόσο σε έμψυχο δυναμικό όσο και εξοπλισμό, για τη διασφάλιση και την περαιτέρω επέκτασή μιας πρωταγωνιστικής θέσης τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο τον ενεργειακό.

ΣΤΟΧΟΙ – ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

Στο σημερινό έντονα ανταγωνιστικό τοπίο του κατασκευαστικού τομέα η ΟΙΚΟΚΤΙΡΙΑΚΗ έχει επιλέξει ως βασική στρατηγική επιλογή τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της σε τεχνικά έργα. Κύριο χαρακτηριστικό είναι η αμεσότητα και η συνέπεια , τόσο προς κάθε έργο , όσο και προς τον τελικό ενδιαφερόμενο. Η ΟΙΚΟΚΤΙΡΙΑΚΗ έχει σαν βασικό στρατηγικό στόχο να εδραιωθεί ως μια ανερχόμενη κατασκευαστική οντότητα που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον τεχνικό και στον ενεργειακό τομέα. Η λειτουργία της στηρίζεται σε εξαιρετικά υγιείς και δυναμικούς όρους: τεχνογνωσία, εξειδίκευση, εμπειρία, και πολύ καλή χρηματοοικονομική διάρθρωση. Στοιχεία που εξασφαλίζουν μια στέρεη επιχειρηματική βάση και εγγυώνται μια σταθερά ανοδική πορεία.

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑ

Η ΟΙΚΟΚΤΙΡΙΑΚΗ , αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία της σε έργα υψηλών προδιαγραφών, δραστηριοποιείται στην ανάληψη και κατασκευή κτιριακών έργων αυξημένων απαιτήσεων, όπως κτίρια καταστημάτων, βιομηχανικά κτίρια & αποθήκες, ξενοδοχεία, super-market και κτίρια γραφείων. Συνδυάζοντας τη απαιτούμενη γνώση στην αποτελεσματική διοίκηση ενός εργοταξίου, την άρτια οργάνωση, καθώς και αυξημένες κατασκευαστικές δυνατότητες, η εταιρεία είναι ικανή να εκτελέσει τα έργα που αναλαμβάνει αποδεδειγμένα χωρίς χρονικές αποκλίσεις στην εκτέλεση τους, σε εξαιρετικά γοργούς ρυθμούς και με πολύ σφιχτά χρονοδιαγράμματα. Σε συνεργασίες με ένα δίκτυο επιλεγμένων μελετητικών γραφείων, μπορούμε να προσφέρουμε πλήρη καθετοποίηση στην εκτέλεση των έργων και λύσεις με «το κλειδί στο χέρι». Τέλος, η εταιρεία συστηματικά αναλαμβάνει την κατασκευή κτιριακών δημοσίων έργων, όπως δημόσια κτίρια, σχολικά συγκροτήματα κτλ. Τα έργα αυτά στοιχειοθετούν με το μέγεθος, την ποιότητα, την ποικιλομορφία και την γεωγραφική τους διασπορά, τον ιδιαίτερο δυναμισμό της εταιρείας στην κατασκευή και διαχείριση κτιριακών έργων.

TOP